Om at arbejde hos TM

Hos Theilgaard Mortensen er der plads til folk, der tør anlægge en skæv vinkel på løsninger, og som måske går rundt med en lille iværksætter i maven. Det er initiativet, der har magten, og vi repræsenterer muligheden for, at man som medarbejder kan sætte sit eget præg på virksomheden og dens kultur. Inspiration og lidenskab skal være det, der driver vores forretning.

[skriv ledetekst her]

Vores virksomhed er præget af kreative medarbejdere, som sammen med os ønsker at skabe en god forretning og udvikle et miljø i virksomheden, som giver mulighed for, at innovative medarbejdere kan udfolde deres kreativitet. I vores "kuvøse-miljø" vil der være mulighed for også at arbejde med egne udviklingsprojekter og nyde godt af den nyeste nye teknologi og et solidt fagligt netværk.

jo

Strukturen i virksomheden er flad og lagt an på et minimum af administration, så vi kan bruge tiden på det, vi synes er sjovt og udfordrende. Udover en konkurrencedygtig løn + bonusordning har vi en uddannelsespolitik, der byder vores medarbejdere at deltage i relevante kurser og seminarer, f.eks. certificering og projektlederuddannelse. Udover den faglige videreuddannelse anser vi den personlige udvikling som ligeså vigtig.

[skriv ledetekst her]

Familieliv har vi stor forståelse for, og vi gør, hvad vi kan, for at det bedst muligt skal gå i spænd med arbejdet. Det betyder, at det i perioder er muligt at arbejde hjemmefra, og at vores familier deltager i arrangementer, der ikke har med forretningen at gøre.